U Bíliny pobíhá druhým dnem exotický pták, nedaří se jej odchytit
Foto: MP Bílina
Most

Bílina - Na silnici mezi Bílinou a Kostomlaty se již druhým dnem pohybuje exotické zvíře. Městská policie Bílina i Policie ČR se "uprchlíka", podle zveřejněné fotografie jde o ptáka emu, pokusila opakovaně odchytit. Bohužel neúspěšně.

"Opeřenci se na svobodě evidentně líbí. Při pokusech o jeho odchyt dělá "potvora" jakoby nic, nechá se klidně i obklíčit, pak zvedne obočí či co to má a.... "zdrhne"," vtipně popisují bílinští strážníci dosavadní pokusy o odchyt.

Vážněji už potom dodávají zejména pro řidiče, ale i chodce: "Pokud pojedete touto silnicí, dávejte proto větší pozor než obvykle. To platí samozřejmě i pro osoby, které se v těchto místech budou pohybovat pěšky. Děkujeme."

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru