Povedená ochranka supermarketu! Měli hlídat zloděje, sami tam kradli
Foto: čtenář
Most

Most - Povedená dvojice mužů skončila na policii poté, co byla přistižena při krádeži zboží z obchodu. Oba muži pracovali v jednom mosteckém supermarketu na pozici ostrahy a podle policie se měli dopustit několika krádeží věcí z prodeje.

"Klec spadla poté, co byli muži přistiženi pracovníky supermarketu na parkovišti po uzavírací době, kde si ukládali lup do vozidla, které patří jednomu z nich. Ve voze byly potraviny, uzeniny, oděvy, vše v hodnotě 10 tisíc korun," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Celkem měla dvojice nakrást věci za téměř třináct tisíc korun. Vyšetřovatel muže ve věku 27 a 47 let, oba z Mostu, obvinil z přečinu krádeže ve spolupachatelství. Stíhání obviněných je vedeno na svobodě.

Za krádež mohou být odsouzeni na dva roky odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru