Dopravní akce na mosteckých silnicích: Řidiči porušili zákaz předjíždění, pokutu dostal i chodec
Ilustrační foto
Most

Most - Tento týden proběhla na silnicích mosteckého regionu krajská dopravní bezpečnostní akce. Hlídky provoz sledovaly na místních komunikacích v obcích i na silnicích I. třídy v okrese Most.

Dopravní policisté během akce zastavili a zkontrolovali 23 motorových vozidel a odhalili při tom 10 přestupků v dopravě. Za sedm přestupků uložili muži v uniformách pokuty, tři přestupky budou oznámeny do správního řízení. Dva z nich se týkaly zákazu předjíždění.

Jeden řidič překročil povolenou rychlost a policisté mu uložili pokutu ve výši 1000 korun v příkazním řízení. Pokutována byla i osoba, která nebyla připoutaná i jeden chodec. Další přestupce nepředložil hlídce řidičský průkaz.

"Akce byla tentokrát zaměřena na kontrolu způsobu jízdy, správného užití jízdních a připojovacích pruhů, dodržování zákazu předjíždění a bezpečné vzdálenosti mezi vozidly a na chování řidičů na přechodech pro chodce," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru