Zvrácená zábava! Rybám někdo uřezal hlavy a poházel je v parku
Foto: Město Litoměřice
Most

Litoměřice - Někdo si v Litoměřicích našel opravdu zvrácenou zábavu. Rybám uřezal hlavy a poházel je v parku Václava Havla v blízkosti Kulturního a konferenčního centra.

Zhruba desítku mrtvých ryb často s uřezanými hlavami objevili všímaví obyvatelé. Jak vyplynulo z šetření pracovníků odboru životního prostředí městského úřadu, jde o ryby ze zdejšího jezírka.

"Těžko si představit, kdo se k takovému opovrženíhodnému jednání odhodlal. Pachatele bohužel kamera městské policie neodhalila, ačkoliv byly prozkoumány záznamy posledních mnoha hodin. Zřejmě nebyla namířena na to správné místo. Pokud si někdo všiml podezřelého jednání, kontaktujte, prosím, městskou policii," uvádí město Litoměřice na Facebooku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru