Z Krušných hor zmizela kola, v Mostě nářadí za desítky tisíc. Má to na svědomí jeden pachatel
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Obrničtí a hamerští policisté objasnili případ krádeže vloupáním v Mostě a krádež jízdních kol v Krušných horách. Vyšetřovatel z těchto trestných činů obvinil 44letého muže z Chomutova. Nekradl poprvé, loni přišel z vězení a v současné době je opět za mřížemi, kde si odpykává jiný trest. Za tyto dvě krádeže mu u soudu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Podle policistů měl muž v Mostě v odpoledních hodinách ve Velebudicích vniknout za použití násilí do rekonstruovaného objektu. Uvnitř poškodil dvoje protipožární dveře, vytrhl ze zdi čidlo a z vnitřní části měl odcizit vrtací kladivo, kotoučovou pilu, míchadlo, notebook, televizor a další věci. Na zařízení způsobil škodu ve výši 97 tisíc korun a odcizením věcí zanechal poškozenému škodu za 52 tisíc korun.

Odcizené věci následně odvezl podnikavec do Bíliny, kde je údajně rozprodal cizím osobám.

"Krást měl i v katastru obce Brandov. Tam se objevil časně ráno. U jedné chaty překonal oplocený pozemek a z altánu měl odvézt dvě jízdní kola v celkové hodnotě 46 tisíc korun. Na jednom kole odjel a byl přistižen policisty. Druhé jízdní kolo bylo ukryté u lesa v příkopu, kde ho našla sama poškozená majitelka," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru