Vyřizování účtů v Mostě doprovázely výstřely! Muž si šel pro peníze se zbraní, použil ji i na ulici
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Nevhodný způsob k vyřizování účtů si zvolil 31letý muž z Mostu. Nejprve měl minulý týden v dopoledních hodinách v ulici Petra Jilemnického na místě veřejně přístupném vystřelit před svědky z plynové zbraně. Poté pokračoval do nedaleké čtvrti rodinných domků, kde měl před jedním domem vyřvávat a vyhrožovat majitelce domu.

Ženu bez její přítomnosti častoval vulgárními výrazy a následně měl svoje výhrůžky zdůraznit dvěma výstřely z pistole. "Motivem jeho jednání byl údajný spor ohledně peněz s majitelkou domu, kde měl muž vykonávat nějaké práce. Poté z místa incidentu odešel směrem do centra, kde byl v ulici Františka Halase vypátrán policisty hlídkové služby a zadržen," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Zbraň, kterou měl u sebe, mu policisté odebrali a o jejím osudu rozhodne soud. Policejní inspektor obvodního oddělení Most nyní Mostečanovi sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Za ty ho může soud v případě odsouzení potrestat až tříletým trestem odnětím svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru