Muž chtěl okrást svoji příbuznou. Když mu peníze odmítla dát, natlačil ji do výtahu a urážel
Ilustrační foto
Most

Most - Okresní soud v Mostě uvalil na podnět mostecké policie vazbu na 34letého muže z Mostu. Toho vyšetřovatel obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Trestného činu se měl obviněný dopustit v prosinci v ranních hodinách a poškozenou byla jeho příbuzná, u které nebydlí.

Obviněný měl dle policie tehdy na chodbě panelového domu poblíž centra města Mostu požadovat od příbuzné ženy peníze, když šla vyvenčit z místa svého bydliště psa. Peníze příbuznému odmítla dát a muže z domu vykázala.

"Když se ale o pár minut vracela zpět do domu, přiběhl k ní z venku obviněný a po otevření dveří od výtahu jí měl natlačit za užití násilí dovnitř a sprostě jí měl nadávat. Při tom měl opětovně požadovat pár desítek korun, což paní znovu odmítla a peníze mu nedala. Muž z domu odešel, poškozená utrpěla drobné poranění. K odcizení peněz nedošlo," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru