Řídit nesmí, přesto se pod vlivem drog proháněl ulicemi! Auto navíc nebylo jeho
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila 43letého Mostečana z přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž měl v Mostě v ulici Budovatelů řídit osobní vůz, ačkoliv má Magistrátem města Mostu vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

Muž za volantem se na místě podrobil orientačnímu testu na návykové látky, který byl pozitivní na metamfetamin. Řidič byl zadržen a následně se podrobil ve zdravotnickém zařízení lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu.

Toxikologickým rozborem byla v krvi obviněného přítomnost metamfetaminu potvrzena. Policisté dále zjistili, že muž není vlastníkem auta, a že ho měl řídit bez souhlasu majitele. Ten ale jako příbuzný obviněného nedal souhlas k jeho k trestnímu stíhání ve věci neoprávněného užívání cizí věci. Most 18. ledna 2021 nprap. Ludmila Světláková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru