Most dnes uzavírá jednu mateřskou školu, hygiena na ni uvalila karanténu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mateřská škola v ulici Františka Malíka v Mostě bude od úterý do začátku příštího týdne uzavřena. Oznámilo to město Mostu.

"Po jednání s Krajskou hygienickou stanicí oznamujeme karanténní opatření v odloučeném pracovišti Františka Malíka 974, které je součástí mateřské školy Lidická. Tato mateřská škola bude od 19. ledna 2021 do 25. ledna 2021 uzavřena. Důvodem je nařízená karanténa dětí a zaměstnanců školy," uvedla Klára Vydrová, tisková mluvčí magistrátu.

Nyní jde v Mostě o jedinou uzavřenou školku v souvislosti s onemocněním covid-19.

Žádost o ošetřovné při péči o dítě z důvodu uzavření školského zařízení nařízené Krajskou hygienickou stanicí lze stáhnout na webu České správy sociálního zabezpečení. Potvrzení o uzavření organizace vydá pediatr vašeho dítěte.

V Litvínově byly včera uzavřeny tři mateřské školy, jedna z nich se dnes vrací do provozu. Z rozhodnutí Krajské hygienické stanice byla karanténa v MŠ Kaštánek v ulici Bezručova, v MŠ Laduška v ulici Ladova a nově od pondělí i v MŠ Na Skalce v ulici Gorkého. MŠ Kaštánek v Bezručově ulici se v úterý 19. ledna vrací k normálnímu režimu. Předpokládaný termín otevření MŠ Laduška je stanoven na 25. ledna 2021 a v případě MŠ Na Skalce na 26. ledna 2021.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru