Desítky dětí si domluvily rvačku za nádražím! Cizí bitkaři se přijeli prát do sousedního města vlakem
Strážníci na bílinském nádraží. Ilustrační foto: archiv
Most

Bílina – Skupina dětí z Bíliny si domluvila hromadnou bitku v prostoru za tamním vlakovým nádražím s přespolními rváči. Mělo jít o vyřizování jakéhosi sporu. O zamýšlené pranici informují strážníci bílinské městské policie, kteří se o ní dozvěděli a včas zakročili.

V okamžiku, kdy houf domácích bitkařů spatřil přijíždět místní strážníky, okamžitě to jejich odvaha i bojová nálada vzala zkratkou do neznáma a dali se na překotný ústup, informují městští policisté.

Na zamýšleném bojišti byl muži zákona zajištěn zbytek dvaceti dětí. Ti starší patnácti let byli za porušení vládních protiepidemických nařízení potrestáni pokutou a ti mladší si za stejný prohřešek počkají, co na jejich počínání řekne sociálka.

Později byla zjištěna totožnost dvanácti uprchlíků, kteří si "odměnu", kvůli jejich zbabělé „dezerci“, vyberou později.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru