Muž to přehnal s pervitinem, válel se na silnici uprostřed Mostu. Strážníky zaměstnal na tři hodiny
Muž se povaloval na přechodu v centru města. Foto: MP Most
Most

Most - Půl hodiny po půlnoci projížděli strážníci městem a uviděli na přechodu pro chodce na Tř. Budovatelů ležet muže. Strážníci muže odvedli mimo vozovku a ověřili jeho totožnost. Muž se třásl a uvedl, že je z Bíliny, požil pervitin a docházelo u něj ke změně nálad a chování.

Strážníci na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, provedli u muže bezpečnostní prohlídku, jestli nemá zbraň, a asistovali na žádost zdravotníků při jeho převozu do nemocnice a při vyšetření. "Lékař následně rozhodl o jeho umístění do záchytné protialkoholní a protitoxikomanické stanice v Teplicích. Strážníci pak asistovali při jeho převozu a v půl 4 ráno ho předali ošetřujícímu lékaři na záchytné stanici," přibližuje zásah strážníků jejich mluvčí Veronika Loucká.

Ze strany hlídky městské policie nedošlo k žádnému použití donucovacích prostředků, nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru