Babiš i Blatný dostali druhou dávku vakcíny. Zájem o očkování podle průzkumu stoupá
Andrej Babiš. Zdroj: Twitter
Most

ČR - Premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Jan Blatný dostali druhou dávku vakcíny proti covid-19. Oznámili to na Twitteru. Podle Andreje Babiše zájem o očkování mezi obyvateli stoupá, dokládá to poslední průzkum.

"Právě jsem se nechal v Ústřední vojenské nemocnici naočkovat druhou dávkou. Cítím se dobře. Šel jsem příkladem a snad jsem přispěl k tomu, že podle posledního průzkumu stoupl zájem o očkování už na 58 % obyvatel, což je moc dobře. Krásné ráno vám všem," uvádí premiér Andrej Babiš na Twitteru.

2401blatnykz

Jan Blatný. Zdroj: Twitter

"Dnes jsem dostal 2. dávku vakcíny proti covid-19. Věřím, že už brzy bude dostatek vakcín pro všechny a že se zase vrátíme k běžnému životu," uvádí na Twitteru Ministerstva zdravotnictví Jan Blatný.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru