Zfetovaný zloděj kradl v elektro prodejně. Prý si dal mix drog a nevěděl, co dělá
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zločinu krádeže 39letého muže z Litvínova. Ten měl v noci vniknout v centru města do prodejny s elektrospotřebiči a z ní měl odcizit zboží za 16 tisíc korun. Obviněnému Litvínovanu hrozí za zločin až osmiletý trest odnětí svobody s ohledem na skutečnost, že se měl krádeže dopustit v době vyhlášeného nouzového stavu.

Muž měl poblíž centra Litvínova pod rouškou tmy vstoupit do objektu, ve kterém se následně dostal do samotné prodejny. Uvnitř hledal, co by se mu hodilo, a zanechal po sobě notný nepořádek. Z prodejny měl následně odcizit fény, kulmy, žehličky na vlasy, televizor, sluchátka a další zboží. Lup v krabicích poté přenesl na chodbu. Jenže v tu chvíli se spustil alarm a muž se dal na ústup. Daleko nedošel, u objektu ho zastihla policejní hlídka. Podnikavec skončil na policii.

"Muž nejprve tvrdil, že nešel krást, ale šel za svými kamarády. Policisté však šetřením zjistili, že se v objektu pohyboval zcela sám. Také u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol a test na návykové látky. Test byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Obviněný je stíhán na svobodě. Přítomnost v cizím objektu nakonec zdůvodnil tím, že si ten den dal mix drog a nevěděl vlastně, co dělá," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru