Zlodějka se nechtěla za žádnou cenu vzdát nakradených věcí. Přetahovala se s prodavačkou
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Čokoládové oplatky s mlékem pro děti zřejmě miluje 21letá žena z Mostu. Ta zamířila poblíž centra Mostu do jedné prodejny, kde si mezi regály měla ukrýt do svého batohu dezertní tyčinky s mléčnou náplní, osvěžovač vzduchu a plyn ve spreji. U pokladny následně zaplatila jen za pití a vydala se k východu.

Její počin však neunikl pozornosti prodavačky, která za slečnou vyběhla ven z ochodu a chtěla zpátky odcizené věci. "Podezřelá chtěla mermomocí lup ubránit a začala se s prodavačkou o batoh přetahovat. Do prodavačky strčila a ta upadla na zem. Ke zranění poškozené naštěstí nedošlo," popisuje událost mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Totožnost ženy odhalili díky místní a osobní znalosti policisté obvodního oddělení Most. Vyšetřovatel nyní Mostečanku obvinil z přečinu krádeže. Už v minulosti kradla a byla v posledních třech letech za krádež odsouzena. Je stíhána na svobodě a za tento skutek jí soud může odsoudit až na tři roky odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru