Ženě uvízla noha v kanálu. Na pěší hlídky strážníků se obracejí lidé s nejrůznějšími problémy
Ilustrační foto: MP Most
Most

Most - Na pěší hlídky strážníků Městské policie v Mostě se obracejí občané s nejrůznějšími problémy. Přinášíme několik případů z minulých dní, kdy strážníci lidem pomáhali v jejich nepříjemných situacích.

Pěší hlídku strážníků kontaktovala u bl. 383 v Mostě žena, která požádala strážníky o radu. Uvedla, že vlastní osobní automobil, který ponechala k užívání svému synovi, avšak za podmínek, na kterých se předem domluvili, to znamená dobré chování při vyučování a dobrý prospěch. Vzhledem k tomu, že porušil domluvené podmínky, matka rozhodla, že již nebude vozidlo užívat. Syn však matce odmítal vozidlo předat, a proto požádala o radu strážníky. Strážníci si rady věděli a mladému muži po telefonu domluvili a upozornili ho, jaké může mít jeho jednání následky. Mladík se následně dostavil k vozidlu a předal matce klíče a doklady od vozidla.

Na strážníky se také obrátil starší muž v ul. Javorová, že nemůže vyjet z parkovacího místa a situaci komplikuje namrzlá vozovka. Jeden ze strážníků mu pomohl bezpečně vyjet z parkovacího místa.

Další žena se obrátila na strážníky, že si zabouchla dveře a nechala doma klíče. Strážníci byt zpřístupnili.

Pomohli také ženě, které uvízla noha v kanálu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru