Mostečan skončil na střeše v příkopu. Dojel na chybu, kterou za volantem dělá většina šoférů!
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Louny, Most - Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 32letý muž z Mostu. V prvním lednovém týdnu měl dotyčný havarovat s vozidlem zn. Škoda Octavia. K události došlo ve večerních hodinách v Lounech.

Řidič se podle zjištění policistů plně nevěnoval řízení vozidla. "V ruce měl totiž držet mobilní telefon a věnovat se právě tomuto přístroji. V důsledku toho vyjel mimo silnici a narazil do sloupu veřejného osvětlení. Vozidlo se vlivem nárazu přetočilo na střechu a skončilo v příkopu," sdělila blíže policejní  mluvčí Miroslava Glogovská.

Řidič byl ošetřen v nemocnici, nicméně nehoda se obešla bez vážnějšího zranění. Dechové zkoušky ukázaly více než jedno promile alkoholu, což potvrdil i provedený rozbor krve. "Škoda na vozidle a sloupu veřejného osvětlení byla předběžně vyčíslena na celkových 490 tisíc korun. Kromě peněžitého trestu nebo zákazu činnosti hrozí tomuto hazardérovi v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody," dodala Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru