Virus stále nemáme pod kontrolou. V kraji přibylo za uplynulý týden přes tři tisíce nakažených
Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - V týdnu od pondělí 8. do neděle 14. února přibylo v Ústeckém kraji 3 154 nových případů koronaviru. Informace na svých stránkách pravidelně zveřejňuje Ministerstvo zdravotnictví.

V Ústeckém kraji bylo k neděli 14. února 6 818 nakažených lidí. Přibylo také vyléčených, podle dat Ministerstva zdravotnictví se v kraji vyléčilo 63 824 tisíc lidí. 1 372 lidí s onemocněním covid-19 zemřelo.

Nejhůře jsou na tom stále okresy Děčín, Litoměřice a Ústí nad Labem. V Děčíně počet nakažených přesáhl hranici jedenáct a půl tisíce, na Litoměřicku a Ústecku je aktuálně téměř jedenáct tisíc případů. Na Teplicku a Chomutovsku mají přes devět tisíc tisíc nakažených, Mostecko hlásí přes osm a půl tisíce. Nejlépe je na tom stále okres Louny, tady mají případů necelých sedm a půl tisíce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru