Muž sledoval z auta přepadení. Celý incident zaznamenala kamera strážníků!
Snímek z městského kamerového dohledového systému. Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku 156 mostecké městské policie zavolal před 22. hodinou oznamovatel, že ze svého vozidla vidí, jak neznámého muže napadlo několik útočníků, a napadený muž nyní leží na zemi a je pravděpodobně zraněný.

Než oznamovatel bezpečně zastavil a doběhl na místo incidentu, útočníci utekli. Strážníci se pak na místě spojili s oznamovatelem. "Napadený muž uvedl, že mu byla odcizena taška s doklady. Muž byl zraněný a dezorientovaný, proto byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba, která ho převezla do nemocnice," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Na místě se nacházely další tři osoby, které uvedly, že napadenému pomáhaly a útočníci utekli průchodem. Nedaleko incidentu strážníci zajistili další čtyři podezřelé osoby.

"Celý incident zaznamenala kamera městského kamerového dohledového systému. Zpětným přehráním záznamu tak bylo možné ihned velmi detailně identifikovat, kteří z přítomných mužů pomáhali, a kteří lhali, a účastnili se přepadení," dodala mluvčí městské policie.

Tři podezřelé muže si převzali policisté Policie ČR a umístili je do cely předběžného zadržení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru