Ulici nechali vodaři bez pořádné opravy, stal se z ní tankodrom. Teď vozovku čeká frézování
Ulice ČSA v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Ulici Čsl. armády v Mostě čeká frézování vozovky. Upozorňuje na to aktuálně město Most.

Od 1. března 2021 do 12. března 2021 proběhnou opravy komunikace v ulici Čsl. armády, a to ve směru od Chomutovské ulice k ulici A. Jiráska. "Město Most se řidičům omlouvá za dosavadní technický stav vozovky v ulici Čsl. armády. Probíhá zde rekonstrukce vodovodu a kanalizace společnosti SVS, a.s., která se měla o vozovku dostatečně postarat," uvádí město na svém webu.

Opravovaný úsek bude označen dopravními značkami, řidiči musejí dbát zvýšené opatrnosti a věnovat pozornost přechodnému dopravními značení. Frézování povrchu je v plánu 1. března, na ně navážou přípravné práce ve dnech 2. - 8. března jako výměna a doplnění spodní vrstvy, kanálové vpusti či obrubníků a ve dnech 8. - 12. března je v plánu dle klimatických podmínek pokládka asfaltu.

Regulace dopravy bude řízená umístěním přechodného svislého dopravní značení a příslušnými pracovníky. Při opravách dojde k uzavření nebo omezení dopravy, která bude značena objízdnou trasou

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru