Bratři se v Mostě opili a porvali do krve, jeden z nich pak zaútočil na strážníky
Muž se zklidnil až v poutech. Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie se obrátila oznamovatelka po desáté hodině večerní, že se v domě hlasitě hádá a pere několik rusky hovořících osob a ruší noční klid.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili dva muže, kteří měli v oblasti obličeje krvavé zranění, hádali se a napadli, a byli zjevně značně pod vlivem alkoholu. Strážníci se muže snažili uklidnit. To se však nepodařilo a jeden z mužů na strážníky zaútočil.

"Byli nuceni použít donucovací prostředky a muži přiložili služební pouta. Na místo se poté dostavila manželka jednoho z mužů a uvedla, že slavili a poté se její manžel pohádal a následně popral se svým bratrem. Nikdo z přítomných nechtěl incident oznámit na Policii ČR," popisuje mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Po kontrole totožnosti všech osob strážníci odvezli již zklidněného muže do nemocnice na lékařskou prohlídku po použití donucovacích prostředků. Dechovou zkouškou bylo muži naměřeno 1,9 promile alkoholu v dechu. Strážníci mu pak uložili za neuposlechnutí výzvy úřední osoby na místě pokutu ve výši 1000 Kč, kterou zaplatil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru