20letý řidič vjel v Mostě z vedlejší přímo před motorkáře! Ten po saltu skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti 20letého mladíka z Mostecka. Způsobil v Mostě vážnou havárii.

Mladý šofér měl řídit po vedlejší komunikaci v Mostě osobní motorové vozidlo a na křižovatce ulic V Luhu a Vtelenská nerespektoval dopravní značení „Dej přednost jízdě“ a střetl se s motocyklem, jedoucím po vyznačené hlavní pozemní komunikaci ve směru od ulice Pražská.

"Motocyklista při střetu přepadl přes zadní část vozidla a utrpěl zranění, která si vyžádala lékařský zákrok s hospitalizací a omezením na běžném způsobu života delší jak šest týdnů," uvedla nyní k havárii mluvčí policistů Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru