Muž si objednal drogy přes internet. Zásilky s kokainem i marihuanou už ale na mosteckou adresu nedorazily
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Most, Chomutov - Z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy čelí obvinění 34letý muž z Chomutova.

Ten si měl objednávat prostřednictvím internetové sítě koncem roku i letos ve třech případech bez povolení zásilky s drogou. V jednom případě si měl objednat zásilku kokainu. Ve dvou dalších případech z místa svého bydliště v Mostě si bez příslušného oprávnění opět přes internet objednal tentokrát zásilky s marihuanou.

"Objednával ve třech různých zemích a platit měl virtuální měnou. Zásilky ale k zájemci o drogy na mosteckou adresu nedorazily. Zadrželi je celníci a o obsahu zásilek informovali policisty mosteckého TOXI týmu. Vyšetřovatel Chomutovana stíhá na svobodě. V případě odsouzení může očekávat až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru