Pro zraněnou chodkyni přiletěl vrtulník. Policisté sdělili, jak došlo v Mostě k vážné nehodě
Ilustrační foto
Most

Most - Včera došlo v Mostě Velebudicích k dopravní nehodě. Došlo při ní ke srážce chodkyně s osobním automobilem. O havárii v úterý informovala mostecká policie.

Ve Velebudicích sedl za volant řidič osobního vozidla, který parkoval u jedné tamní firmy. Když muž z místa odjížděl a s vozem couval, přehlédl chodkyni, která šla po levé straně chodníku, a srazil ji.

"Žena utrpěla zatím blíže nezjištěné zranění a byla na místě nehody ošetřena a letecky přepravena do zdravotnického zařízení. Okolnosti nehody a míru zavinění šetří dopravní policisté," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru