Tesco chce ocenit své zaměstnance za pracovní nasazení, dostanou speciální bonus
Ilustrační foto: Tesco
Most

ČR - Společnost Tesco opětovně ocení vynikající pracovní nasazení svých zaměstnanců v průběhu pandemie. Jako uznání za jejich přínos obdrží zaměstnanci z obchodů, distribučního centra a zaměstnanci na nemanažerských pozicích z centrální kanceláře speciální poděkování ve výši 6 000 korun.

Společnost Tesco a jeho zaměstnanci hráli a stále hrají klíčovou roli při zajišťování plynulého zásobování potravin pro zákazníky. Vyplacením speciálního bonusu chce Tesco ocenit hrdinské úsilí kolegů, které prokázali v nejtěžších chvílích roku. Speciální bonus ve výši 6000 korun dostanou zaměstnanci z obchodů, distribučního centra a zaměstnanci na nemanažerských pozicích z centrální kanceláře, poměrně k odpracovaným hodinám za 12 měsíců do konce února 2021. Tato částka bude vyplacena v červnu.

Od vypuknutí pandemie Covid-19 vyplatila společnost Tesco opakovaně speciální bonusy zaměstnancům v první linii na obchodech a distribučním centru, konkrétně se jednalo o tři měsíce – březen, duben a prosinec. Zároveň firma chránila nejzranitelnější skupiny svých zaměstnanců, kterými jsou kolegyně a kolegové starší 65 let, těhotné a zaměstnanci se sníženou imunitou, kterým by Covid-19 mohl způsobit zdravotní komplikace. Těmto skupinám proto nabízelo Tesco možnost vzít si placené volno.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru