Mostečan byl pořádně zpitý, když havaroval u Havraně
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky čelí obvinění 31letý muž z Mostu. Ten měl řídit osobní vozidlo ve stavu vylučujícím způsobilost po předchozí konzumaci alkoholu.

Zjistili to policisté, kteří na silnici I/27 přijeli vyšetřovat dopravní nehodu, která se stala u obce Havraň ve směru na Most. Tam se Mostečan plně nevěnoval řízení a přední částí svého vozu narazil do vozidla jedoucího ve stejném směru.

Policisté u řidiče provedli na místě dechovou zkoušku, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem dvě promile alkoholu v dechu. "I toxikologický rozbor krve podezřelého prokázal přítomnost etanolu v krvi. Na vozidlech vznikla hmotná škoda ve výši 80 tisíc korun," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Dvě promile alkoholu v krvi odpovídají střednímu až těžkému stupni opilosti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru