OBRAZEM: Policie hledá svědky vážné nehody za Dobroměřicemi. Pomoci mohou i záznamy z kamer
3x foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Most

Lounsko - Kadaňští kriminalisté šetří vážnou dopravní nehodu, ke které došlo v pondělí 3. května ve 12:05 hodin na silnici I. třídy číslo 28 za obcí Dobroměřice ve směru od Loun na Most.

U odbočky na benzinovou čerpací stanici došlo z dosud nezjištěných příčin ke střetu osobního motorového vozidla značky Hyundai Santa Fe a nákladního vozidla zn. Daf s návěsem. Řidička osobního vozidla při nehodě utrpěla vážná zranění a byla letecky transportována do nemocnice. O nehodě jsme aktuálně psali ZDE a ZDE.

Za účelem objasnění příčin dopravní nehody hledají policisté svědky, kteří by mohli poskytnout informace k průběhu nehody a způsobu jízdy obou vozidel v předmětné době. Současně policisté žádají i o poskytnutí případných kamerových záznamů z vozidel.

"S informacemi se, prosím, obraťte přímo na Službu kriminální policie a vyšetřování v Lounech, Cukrovarská zahrada 1124, tel.: 974 437 320. Využít lze i bezplatnou telefonní linku 158. Za spolupráci děkujeme," žádá veřejnost o pomoc policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

foto z místa nehody

1105nehodadobromerice2

1105nehodadobromerice3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru