Na dostavbu Ateliéru řemesel v Mostě chybí desítky tisíc. Lidé se na něj skládají na internetu
Robotek, jeden z výrobků z produkce dílny Woodmaid.
Most

Most – Dílna Woodmaid, která pořádá kulturní akce v okolí Mostu, shání prostřednictvím portálu HitHit peníze na Ateliér řemesel v Kostelní ulici.

Za necelý měsíc, který zbývá do uzavření sbírky, je nutno vybrat ještě přibližně 150 tisíc korun z potřebných 177 tisíc. „Zakoupením některé z odměn přispějete na opravu prostoru, do kterého budeme moci pozvat na společné dílny MŠ a ZŠ i veřejnost. Finanční prostředky použijeme na elektroinstalaci, vybudování toalet podle současných předpisů, dílenské stoly, nářadí a vybavení a snad zbyde i na skříňky pro návštěvníky a brigádníky,“ uvádí se v popisu projektu.

Řemeslný ateliér je situován v areálu kostela Nanebevzetí Panny Marie. Dílna v rámci podpory technického a polytechnického vzdělávání s dětmi vyrábí krásné věci ze dřeva, ale i z jiných materiálů. Dětem představuje jejich výrobu v souvislostech a s dětmi tam pracují srdcem. Bohužel, koronavirová krize nedovoluje financovat dostavbu ateliéru jinak, než touto sbírkou.

Atelier bude po přestavbě sloužit jako pracoviště projektu Školní dílny, jako veřejné dílny, kam si můžete udělat třeba výlet, a také chráněné prostředí pro brigády.

Odkaz, kde se můžete blíže s projektem dokončení řemeslného ateliéru Woodmaid seznámit, naleznete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru