VIDEO AKTUÁLNĚ: Vážná havárie na D7 u Trianglu! Pro zaklíněnou řidičku v autě letěl vrtulník
Foto: Hasiči Postoloprty
Most

Lounsko - Záchranné složky IZS právě zasahují na silnici D7 u průmyslové zóny Triangle, kde došlo k vážné dopravní nehodě jednoho osobního automobilu. 

Vůz vyjel ze silnice a otočil se několikrát přes střechu. Ve vozidle zůstala zaklíněná osoba, kterou vyprošťují hasiči z Bitozevsi a Postoloprt. Na místo vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby. Řidička byla letecky transportována do nemocnice Ústí nad Labem. Příčinou nehody byla uvolněná kola ze střechy před ní jedoucího vozidla, která vletěla řidičce před vozidlo. Podle informací dopravního servisu Policie ČR je komunikace dočasně uzavřena, policisté odklánějí dopravu u Bitozevse na silnici II/607.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=WsK1UWVOuDc

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru