Kamery sledovaly opilcovu cestu autem přes Most. Napoprvé neposlechl
Strážníci zastavili řidiče pod vlivem alkoholu, policie mu zakázala další jízdu. Přesto za chvíli znovu řídil, viděly ho ale kamery. Skončil v rukách Policie ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Motohlídka strážníků mostecké městské policie prováděla kontrolní a hlídkovou činnost, když si po 21. hodině všimla na třídě Budovatelů řidiče, který nerespektoval dopravní značku Stůj, dej přednost v jízdě.

Strážníci vozidlo zastavili za pomoci výstražného světelného zařízení a rozsvícením nápisu „STOP“. Při komunikaci s řidičem vozidla strážníci pojali podezření, že řídil pod vlivem alkoholu, což bylo zřejmé z jeho chování a mluvy, a také z toho, že při vystoupení z vozidla vrávoral. Hlídka muže vyzvala k prokázání totožnosti a následně u něj provedla orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem. Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která řidiči zakázala další jízdu.

Půl hodiny poté uviděl operátor kamerového systému, jak řidič přes vyslovený zákaz opět nasedl do svého vozidla. Okamžitě informoval všechny motohlídky a průběžně je informoval o pohybu podezřelého. Řidiče pak strážníci zajistili v ul. Chomutovská a předali ho do rukou Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru