STALO SE: Těžce zraněný cyklista ležel několik hodin v potoce! Měl štěstí v neštěstí
ilustrační foto
Most

Ústecko - Včera krátce po jedné hodině odpoledne 18letý cyklista sjížděl kopec ve směru od Tisé na Libouchec, kdy nezvládl průjezd zatáčkou a vyjel mimo komunikaci, kde přeskočil potok a zůstal ležet v potoce vážně zraněný.

Vzhledem k tomu, že si nemohl přivolat pomoc, tak pouze bezvládně ležel. Kolem půl sedmé obdrželi policisté na linku 158 telefonát od muže z Tisé, že slyší někoho volat o pomoc.

"Na místo rychle vyjeli chlumečtí policisté, kteří po 15 minutách našli zraněného muže. Ihned zavolali záchranku a poskytli muži první pomoc. Po chvíli si jej převzali do péče záchranáři a byl transportován do nemocnice. Naštěstí měl muž cyklistickou přilbu na hlavě," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru