Muž ztratil v nočním Mostě džíny, ponožky a tisícikorunovou bankovku. Jak se mu to asi povedlo?
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Po páté hodině ranní na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že viděl na zemi v ul. J Skupy mezi bloky nějaké oblečení a peníze.

Po přijetí oznámení na místo operační pracovník vyslal motohlídku, která po svém příjezdu zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Na zemi ležely modré riflové kalhoty, bílé ponožky a bankovka v hodnotě jednoho tisíce korun.

"V kapse pak strážníci nalezli černou peněženku s doklady a klíče. Strážníci zjistili trvalé bydliště pravděpodobného majitele a pokusili se ho kontaktovat. Majitele se jim podařilo zastihnout a nalezené věci mu předali," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká. Muž strážníkům poděkoval.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru