Zloději se na Mostecku zaměřili na drahé nářadí. Policie opakuje varování
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Krádeže nářadí zaznamenali v minulých dnech mostečtí policisté. Policie proto opětovně apeluje na občany, aby nenechávali ve svých vozidlech odložené drahé nářadí. To může přilákat různé pachatele, kteří odcizené věci většinou zpeněží.

Neznámý lapka vnikl o víkendu do zaparkovaného motorového vozidla v Mostě a z něj odcizil různé pracovní nástroje v celkové hodnotě vyšší než 15 tisíc korun.

Daleko dražší nářadí zmizelo po návštěvě zloděje ze stavební buňky, která byla uzamčená a stála na jednom z mosteckých sídlišť. Neznámý poberta se do ní dostal za použití násilí a odnesl nářadí a prodlužovací kabely. Poškozené stavební firmě nenechavec zanechal hmotnou škodu ve výši 75 tisíc korun.

Autokamera a nářadí přilákaly dalšího pobertu, který se na sídlišti Zahradní v Mostě vloupal za užití síly do nákladního vozu a poškozenému majiteli způsobil škodu za 34 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru