Opět v bezpečí! Strážníci zachraňovali v ulicích Mostu zvířata v nouzi
Záchrana zvířat. Foto: MP Most
Most

Most - Ježky strážníci mostecké městské policie zachraňovali z betonové skruže, do které oba ježci zapadli a nemohli se dostat ven. Strážníci je z místa odnesli a vypustili do volné přírody na bezpečnějším místě.

Zachraňovali také psa, kterého někdo uvázal k lampě a více než hodinu se k němu nikdo nehlásil. Dalšího psa strážníci odchytávali v lesoperku Šibeník, když došlo ke zranění jeho majitele. Strážníci vypátrali psa i manželku zraněného muže a v pořádku jí předali zaběhnutého čtyřnohého přítele.

Holuba s poraněným křídlem odchytávali u nákupního střediska Central, dalšího na chodníku v ul. V Nezvala. Mládě poštolky dovezl oznamovatel přímo před služebnu městské policie, když mu prý samo vletělo do auta. Další poštolku se zraněným křídlem strážníci odvezli z areálu Teplárny v Komořanech.

Všechny zraněné ptáky strážníci odvezli do útulku v Rudolicích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru