STALO SE: Při běžné kontrole narazili policisté na dva muže v autě plném drog! Hrozí jim deset let
Zajištěné drogy a prekursory. Foto: Policie ČR
Most

Ústí nad Labem - Policisté z oddělení hlídkové služby v sobotu 24. července zastavili v Ústí nad Labem osobní vozidlo, ve kterém jeli dva pětadvacetiletí muži. Během kontroly si hlídka ve vozidle povšimla léčiv a různých přípravků užívaných při výrobě drog.

Vzhledem ke značnému množství nalezených prostředků k výrobě OPL si případ převzali krajští kriminalisté. Ve vozidle bylo kromě prekursorů a předmětů určených k výrobě drog nalezeno skoro 80 gramů metamfetaminu, přes sedmnáct set gramů efedrinu a přes šest tisíc kusů léčiv.

0408drogy2

0308drogykz2

Foto: Policie ČR

Zajištěné látky budou odeslány na odborné expertízy, oba muži byli obviněni z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Soudce vyhověl návrhu na vzetí obou obviněných do vazby, v případě uznání viny by mohli strávit za mřížemi až deset let," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

0308drogykz3

0308drogykz4

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru