VIDEO: V Obrnicích měli slavnosti. Díky programu a počasí přišly zástupy lidí
Slavnosti v Obrnicích. Foto: Oldřich Hájek
Most

Obrnice – V Obrnicích se konaly každoroční Obrnické slavnosti. Letos, i díky příjemnému počasí, se těšily mimořádnému zájmu návštěvníků.

Důležité je, že vyšlo počasí. Koukám, že lidi chodí a jsem rád, že opět po roce můžeme udělat tuto akci,“ uvedl starosta Stanislav Zaspal. Hlavním tahákem dne bylo vystoupení zpěvačky Petry Janů. Obrnické slavnosti ale nebyly jen o muzice. „Děti se tady mohou těšit na mnoho atrakcí. Je tu trampolína, kolotoče, houpačky, je tady Formule 1, je tady rodeo býk,“ vypočítal starosta.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=_iluXcrk2b8

A jako vždy, i letos se dalo na slavnostech velmi dobře najíst. Postarali se o to mezi jinými místní myslivci. „Nabízíme tradiční guláš z divočáka guláš z divočáka,“ přiblížil Jan Houdek, předseda mysliveckého spolku České Zlatníky. Úlovek byl samozřejmě místní, z kopce Zlatník. Chuť na sladké zase zaháněly Babiččiny dobroty. „Napekly jsme s děvčaty 11 druhů pečiva. Co jde nejvíc na odbyt? Nejvíc koláčky, protože ty máme opravdu dobré,“ svěřila se Hana Seidlová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru