Muž se vloupal do hlídaného domu a spustil alarm. Pak ho obklíčili strážníci a policisté
Muž se vloupal do objektu střeženého pultem centralizované ochrany Městské policie Most. Strážníci a policisté ho dopadli během pár minut. Foto: MP Most
Most

Most - V čase 23:16 přijalo operační středisko Městské policie Most signál narušení objektu. K poplachu byla vyslána zásahová motohlídka městské policie, která po příjezdu na místo provedla kontrolu narušeného objektu. Strážníci při kontrole zjistili rozbité okno a zaslechli zvuk uvnitř objektu.

Na místo proto přivolali další hlídky strážníků a na relaci zareagovala také hlídka Policie ČR. Část hlídek zajišťovala vnější kontrolu objektu a hlídka strážníků spolu s hlídkou policistů vstoupily do objektu.

"Po chvíli strážníci a policisté v objektu našli muže, který se pokusil o útěk. Strážníci proto byli nuceni použít donucovací prostředky, muže svedli k zemi a přiložili mu pouta. Muž se následně doznal, že se do objektu vloupal, aby zde něco odcizil," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Po lékařské prohlídce po použití donucovacích prostředků si muže převzali policisté Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru