V Mostě pokračují krádeže nářadí ze zaparkovaných aut
Z aut mizí řemeslnické náčiní. Foto: CC0
Most

Most - Nářadí stále láká různé nenechavce. Jeden z nich se ve starší zástavbě Mostu vloupal do škodovky a odnesl z ní nářadí a další věci. A policisté aktuálně uvádějí i další případy podobného jednání.

V jiné části Mostu kdosi rozbil sklo u zaparkovaného vozidla VW a odcizil stejný sortiment. Poškozený motorista vyčíslil škodu na 47 tisíc korun.

Nářadí za desítky tisíc korun zmizelo i z odstaveného vozidla v ulici Zdeňka Fibicha, kam vnikl neznámý pachatel. Na sídlišti Výsluní někdo zdolal násilím uzamčený osobní vůz, ze kterého si vybral bourací kladivo. Poškozený odhadl způsobenou škodu na 70 tisíc korun.

Další obdobný případ policie zaznamenala na sídlišti Zahradní, kdy jeden motorista přišel též o své nářadí. Škodu vyšší než 50 tisíc korun utrpěl řidič osobního vozidla, kterému z automobilu po návštěvě neznámého poberty zmizela z interiéru svářečka.

"Policisté znovu apelují na občany, aby si nenechávali ve svých vozidlech uložené drahé řemeslnické náčiní," upozorňuje mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru