Soud potrestal muže za krádeže, teď za ním v Mostě znovu zůstaly desetitisícové škody
Ilustrační foto
Most

Most - Šestačtyřicetiletý Mostečan měl podle mostecké policie tento měsíc vniknout v Mostě v průmyslové části města do objektu jedné společnosti, kde měl odcizit měděné kabely a z kanceláře telefon a další věci, vše v celkové hodnotě 59 tisíc korun.

Dalšího jednání se měl dopustit koncem srpna, kdy se dostal na oplocený pozemek jedné firmy v téže části města a tam měl na objektu poškodit zde nainstalované dvě klimatizační jednotky v hodnotě 100 000 korun, ze kterých měl odebrat měděné trubky zatím v přesně nezjištěné hodnotě.

"Protiprávního jednání se Mostečan dopustil i přesto, že byl již za obdobný čin odsouzen," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Policisté obvodního oddělení Most Zahradní muži sdělili v těchto dnech ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a poškození cizí věci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru