Strážníci zajistili v nočních hodinách tři muže hledané Policií ČR. Jeden na sebe upozornil útěkem, další přehrabáváním odpadu
Foto: MP Most
Most

Most - Po jedné hodině ranní strážníci mostecké městské policie prováděli hlídkovou činnost v ul. J. Skupy, kde uviděli muže, který po zahlédnutí vozidla městské policie začal utíkat.

Stráníci ho po chvíli zastavili a hned poznali, že se jedná o muže, který je v databázi celostátně hledaných osob. Při bezpečnostní prohlídce, jestli u sebe nemá zbraň, strážníci nalezli dvě injekční stříkačky. Na místo přivolali policisty Policie ČR, kteří si hledaného muže převzali k dalším úkonům.

Při hlídkové činnosti v ul. Bělehradská v nočních hodinách pak zajistili strážníci muže, který přehraboval odpad v kontejneru. Strážníci ho vyzvali k prokázání totožnosti a zjistili, že po něm pátrá Policie ČR.

Dalšího muže v pátrání strážníci zajistili v ul. Kpt Jaroše po 2. hodině ranní.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru