I vy můžete zachránit lidský život! Naproti Kahanu otevřelo nové dárcovské centrum Plazma Most
Nová dárcovské centrum krevní plazmy.
Most

Most - V září bylo v Mostě naproti Kahanu otevřeno nové dárcovské centrum krevní plazmy - Plazma Most.

Krevní plazma je nenahraditelným zdrojem při výrobě životně důležitých léčiv. Léky vyrobené z krevní plazmy pomáhají mimo jiné pacientům s poruchami imunity či poruchou krevní srážlivosti. Například léčba jednoho pacienta s hemofilií ročně vyžaduje až 1 200 dárcovských odběrů. Takto nemocní lidé jsou přímo závislí na pomoci druhých. Dárcovstvím krevní plazmy doslova pomáháte zachraňovat lidské životy.

edeniky 258

V současné době je krevní plazmy celosvětový nedostatek, epidemiologická situace týkající se onemocnění Covid 19 tento problém bohužel ještě prohlubuje. Dárcovství krevní plazmy nikdy nebylo tak potřebné, i proto vzniklo nové centrum - Plazma Most. Centrum klade důraz na to, aby se tu na všech 15 křeslech cítili dárci příjemně. Cílem Plazma Most je vždy bezpečný odběr krevní plazmy, celým procesem dárce provází proškolený a profesionální personál pod vedením vedoucího lékaře.

edeniky 257

Darování krevní plazmy je bezbolestné. Každý dárce si mimo dobrého pocitu za pomoc druhým odnese i finanční náhradu nákladů spojených s každým odběrem - 700 Kč. Pomáhat můžete i doporučením svých známých. Za toto doporučení Vám bude vyplaceno dalších 500 Kč. Dárci si po odběru mohou odpočinout nad šálkem čerstvě mleté kávy se sušenkou, balená voda pro dárce je naprostou samozřejmostí.

Centrum Plazma Most najdete naproti Kahanu, hned vedle Komerční banky na adrese Lipová 675/33. Darovat můžete již brzy ráno od 7:00. Pro objednání termínu odběru nebo více informací navštivte www.plazmamost.cz či rovnou volejte na +420 776 667 760.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru