Muž přijde o řidičák kvůli několika metrům, které mohl pohodlně ujít pěšky
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil v 15 hodin muž, že jede za vozidlem, jehož řidič dvakrát málem způsobil dopravní nehodu. Zároveň strážníkům předal popis vozidla.

Operační pracovník na místo vyslal nejbližší motohlídku a operátor kamerového systému zahájil monitorování lokality. Strážníci uviděli popsané vozidlo zaparkované u krajnice právě ve chvíli, kdy z vozidla vystupoval řidič. "Strážníci muže vyzvali k prokázání totožnosti a podání vysvětlení. Muž, který jevil známky požití alkoholu, nejprve odmítal přiznat, že vozidlo řídil. Po chvíli se strážníkům doznal, že vozidlo řídila, ale ujel jen pár metrů z jedné ulice do druhé," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Také doznal, že před jízdou požil tři piva. Proč nešel pěšky, řidič nedokázal vysvětlit. Strážníci událost se všemi poznatky na místě předali Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru