Muž večer na ulici v Mostě potkal bývalku. Napadl ji tak, že musela k lékaři
Ilustrační foto
Most

Most - Podezření z výtržnictví a nebezpečné vyhrožování má na triku 39letý muž z Mostu. Ten se minulý týden v Mostě ve večerních hodinách u jednoho panelového domu náhodně setkal se svou bývalou přítelkyní, kterou měl na veřejnosti bez jakéhokoliv důvodu fyzicky napadat.

Jeho počínání naštěstí po chvíli zabránil kolemjdoucí tím, že jej okřikl. "Násilník svého jednání zanechal a žena utekla do bezpečí. Poté vyhledala lékařské ošetření. Podezřelý poškozenou obtěžoval i SMS zprávami zasílanými na její mobilní telefon, v nichž jí měl vyhrožovat újmou na zdraví," přibližuje mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Proč se takto k ženě choval, policii nevysvětlil. Jak policisté zjistili, k útokům i výhrůžkám mělo docházet již v minulosti. Mostečanovi hrozí za toto jednání trest odnětí svobody v maximálním trvání tří let. Případ je řešen ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru