VÍTE, ŽE: V Mostě existuje poradna, kde vám zdarma pomohou řešit problémy v rodině nebo zbavit se závislosti
Foto zdroj: město Most
Most

Most - Máte trable s partnerem nebo vás zlobí šéf? Neposlouchají děti nebo se chcete zbavit závislosti? Svou situaci můžete probrat s kvalifikovanými poradci v Poradně pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy. Ta působí při Městské správě sociálních služeb a najdete ji v penzionu pro seniory v Komořanské ulici 818.

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy nabízí ambulantní služby osobám, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci, ať už partnerské, rodinné, osobní nebo sociální a nedokáží tuto situaci bez vnější pomoci překonat. „Nabízíme pomoc čtyř kvalifikovaných poradců, převážně psychologů, kteří do poradny docházejí v odpoledních hodinách. Služba je poskytována bezplatně a všem bez nutnosti trvalého bydliště v Mostě. Na zadost klienta muže být poskytována i anonymně,“ informovala Mostecké listy Šárka Šimanová, vedoucí penzionu, ve kterém poradna sídlí.

Klienti poradny nemusejí mít obavy o soukromí, protože do poradny je zřízen samostatný vchod. „Každý klient si může určit svého poradce. „Pomáháme v oblasti mezilidských vztahů, při závislosti na drogách, alkoholu či automatech, pomáháme rodičům s výchovnými problémy dětí, pomáháme s osamělostí, s nevěrou, s domácím násilím, zkrátka řešíme cokoliv, s čím v danou chvíli potřebuje klient pomoci,“ doplňuje Šimanová. Z jejích slov vyplývá, že cílovou skupinou jsou lidé všech věkových kategorií, od šestiletých dětí po seniory.

Kdo chce využít služeb poradny, může se obrátit na sociální pracovnici Kateřinu Ošmerovou, telefon 730 169 447, která s Vámi vybere vhodný termín.
Historie poradny sahá až do roku 1976, kdy zahájila svou činnost ještě pod názvem Manželská a předmanželská poradna a nabízela především manželské a předmanželské poradenství, osvětovou činnost a prevenci sociálně patologických jevů.

Telefon do poradny pro výběr vhodného termínu:

Kateřina Ošmerová: 730 169 447

Adresa: Komořanská ul. 818

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru