AKTUÁLNĚ: Další nehoda u Centrálu! Policie už upozornila na dvě křižovatky ve městě
Foto: čtenářka
Most

Most - Na dvou z hlavních mosteckých křižovatek na třídě Budovatelů se v neděli v poledne znovu bouralo. Došlo ke střetu dvou osobních automobilů. Lidé naštěstí neutrpěli zranění, vozy ale blokují provoz.

U dopravní nehody tam aktuálně zasahuje dopravní policie a probíhá vyšetřování. Nehoda se stala jen pár dní po tom, kdy policie upozornila řidiče na dvě problematická místa, kde dochází pravidelně k haváriím. A to i přes to, že obě křižovatky jsou přehledné a zřetelně označené. Jde o křížení ulic u Centralu a u Prioru.

"Dopravní policisté v poslední době zaznamenali nárůst dopravních nehod v mostecké ulici Budovatelů, zejména na frekventovaných křižovatkách u Centralu a Prioru. Podle policie je pravděpodobnou příčinou zvýšené nehodovosti skutečnost, že během víkendu v určitých hodinách automaticky dochází k vypnutí systému světelné dopravní signalizace a řidiči nesledují provoz," uvádí mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Policisté dopravního inspektorátu proto apelují na motoristy, aby byli za volantem v této době bdělejší a věnovali zvýšenou pozornost dopravnímu značení i vzniklým dopravním situacím tak, aby při jízdě nenarušovali bezpečnost a plynulost silničního provozu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru