AKTUÁLNĚ: Auto při srážce vyletělo z dálnice až k průmyslové zóně Triangle, na místě jsou dva zranění
Foto: Michal Hrdlička
Most

Žatecko - K dopravní nehodě dvou vozidel došlo ve čtvrtek ráno na dálnici D7 na 63 kilometru ve směru na Prahu. Jedno z havarovaných aut skončilo převrácené na střeše až za plotem v průmyslové zóně Triangle. Zasahují záchranáři.

Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bítozeves. Hasiči provedli zajištění místa dopravní nehody, protipožární opatření a poskytli předlékařskou pomoc dvěma zraněným osobám, které si převzala do své péče osádka zdravotní záchranné služby.

V době vydání článku krátce po sedmé hodině ranní na místě stále probíhají likvidační práce a Policie České republiky vyšetřuje příčinu této závažné dopravní nehody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru