Další vykradená auta na Mostecku. Majitelé si uvnitř nechali doklady a další věci
Jeden z našich čtenářů před pár dny upozornil na několikeré vykradení vozidel na parkovišti v mostecké Bělehradské ulici. Foto: čtenář
Most

Mostecko - Litvínovští i mostečtí policisté vyšetřují případy krádeží vloupáním do motorových vozidel. Škody jdou dohromady do desítek tisíc korun.

Neznámý poberta vnikl tento týden na oplocený pozemek rodinného domu v obci na Litvínovsku zřejmě v nočních hodinách a ze zaparkovaného vozidla odcizil klíče, doklady a dálkoměr v hodnotě 3 000 korun. Poškozený majitel vyčíslil celkovou škodu na částku 11 tisíc korun.

Druhý případ se stal v Mostě v ulici A. Dvořáka. I tam se činil neznámý pachatel, který z osobního auta odnesl pneumatiky, kola, klíče, nářadí a různé doklady. Majiteli vozu způsobil škodu za více než 16 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru