Mostečan vlezl na cizí pozemek. Vyrušili ho při zlodějně a utekl, policii trvalo jen několik desítek minut, než ho dopadla
Ilustrační foto
Most

Most - Třiatřicetiletý muž z Mostu dle policie v brzkých ranních hodinách o víkendu v části Severní v Mostě překonal oplocení u rodinného domu. Na cizím pozemku měl nezjištěným způsobem poškodit zámek u zde zaparkovaného vozidla. Nenechavec z auta nic neodcizil, neboť byl vyrušen a z místa utekl.

Policistům hlídkové služby se povedlo podezřelého po několika desítkách minut vypátrat a zadržet. Muž skončil v policejní cele. "Před tím u něj hlídka našla sáčky s krystalickou látkou i s rostlinným materiálem. Zajištěné věci budou odeslány na Odbor kriminalistické techniky a expertiz k odbornému zkoumání. Jednání se Mostečan dopustil i přesto, že byl za krádež odsouzen a loni se vrátil z vězení," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Mostečtí policisté sdělili  uži ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů pokusu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Soud mu může uložit až tříletý trest vězení v případě odsouzení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru