Řidič po nárazu vylétl ze sedla tříkolky, viník ujel! Pomůžete s objasněním nehody u Kozlů?
ilustrační foto
Most

Kozly - Lounští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v neděli 5. září kolem 13:10 hodin u obce Kozly. Podle dosavadních informací jel zatím neznámý řidič osobního motorového vozidla bílé barvy po vedlejší silnici č. I/15 ze směru od Lovosic.

Na křižovatce s hlavní silnicí č. II/257 odbočoval doleva na Louny a přitom zřejmě nedal přednost motorové tříkolce jedoucí po hlavní silnici ve směru od Bíliny na Louny. V křižovatce došlo ke střetu přední části tříkolky s pravou částí vozidla. Řidič tříkolky přitom upadl na vozovku a utrpěl zranění. Neznámý řidič bílého vozidla z místa dopravní nehody ujel ve směru na Louny.

Policisté se snaží zjistit totožnost řidiče osobního vozidla nezjištěné tovární a registrační značky. Podle svědků by mělo jít o vozidlo bílé barvy, zřejmě combi, novějšího typu. V registrační značce by se mohlo vyskytovat písmeno „B“.

"V souvislosti s šetřením popsané nehody žádáme případné další svědky nebo řidiče, kteří například jeli za uvedeným bílým vozidlem, které mělo účast na nehodě nebo osoby, které by měly informace k tomuto nabouranému vozidlu nebo jeho řidiči, aby je poskytly na Dopravním inspektorátu Louny, ul. Benedikta Rejta, čp. 2297, tel.: 974 445 600, anebo na lince 158," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru