Mostečan rychle vyházel z bytu na ulici devět květináčů s konopím
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Mostečtí policisté vyjížděli k případu údajného napadení ženy v jedné domácnosti na mosteckém sídlišti Pod Šibeníkem. Při šetření incidentu zjistili, že muž z balkónu bytu ve vyšším patře měl před příjezdem policie vyhodit na ulici devět květináčů s rostlinami konopí.

Ty policisté na místě zajistili a odeslali k provedení odborné expertizy. "Na základě výsledků provedeného zkoumání vyšetřovatel nyní obvinil 28letého muže z Mostu z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Muž skončil v policejní cele. Před umístěním do cely byl u něj zajištěn sáček s rostlinným materiálem," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Zadržený měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. S ohledem na to, že nemá k jakémukoliv nakládání s rostlinou konopí oprávnění, mu hrozí v případě uznání viny až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru