Muž v Mostě ukradl skútr, odvezl ho autem a schoval na balkoně
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Čtyřiatřicetiletý Mostečan podle policie v mostecké čtvrti Podžatecká společně s další osobou překonal uzamčený plechový kontejner sloužící k uskladnění věcí. Odtud měl obviněný následně odcizit motorový skútr v hodnotě předběžně 3 000 korun.

"Stroj naložil do přistaveného vozidla a poté ho ukryl na balkón. Po nějaké době lup prý prodal neznámému zájemci. Obviněný Mostečan byl již v minulosti za obdobné jednání opakovaně odsouzen," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Mostecká kriminální policie muže obvinila ze spáchání přečinu krádeže. Na základě rozhodnutí soudu je nyní muž ve vazbě. Pokud bude uznán vinným, může se jeho pobyt za mřížemi prodloužit až na 3 roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru